از جمله مشکلات رایجی که ممکن است در لباسشویی با آن مواجه شوید، آبگیری نکردن ماشین لباسشویی است. این مشکل میتواند عوامل متعددی داشته باشد. به همین خاطر تصمیم داریم در این نوشته این عوامل را بررسی کنیم و به بررسی هرکدام بپردازیم. دقت داشته باشید که برای حل مشکلات به وجود آمده برای لباسشویی به خصوص مشکل آبگیری نکردن، باید از متخصصین و تکنسینهای حرفهای کمک بگیرید.
هوم کارا سالها تجربه در زمینه تعمیر انواع لوازم خانگی برندهای مختلف مثل تعمیر لباسشویی ال جی، تعمیر ماشین لباسشویی بوش، تعمیر ظرفشویی، تعمیر کولر گازی، تعمیر انواع ساید و… دارد. شما میتوانید به راحتی با کارشناسان ما تماس بگیریدو یا در سایت، درخواست تعمیرات خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در سریعترین زمان برای هماهنگی با شما تماس بگیرند.
آبگیری نکردن ماشین لباسشویی و بررسی دلایل آن
تصور کنید لباسهای کثیف زیادی دارید و با این فکر که آنها را در لباسشویی خواهید شست، به سراغ آن میروید. اما بعد از اینکه لباسها را داخل لباسشویی قرار دادید متوجه میشوید که آبگیری انجام نمیشود و یا خیلی کند است. این موضوع میتواند اعصاب شما را خرد کند. اما لازم نیست نگران باشید، چرا که این مساله به راحتی قابل حل کردن است.
بهتر است بدانید که منظور از عدم آبگیری، نیامدن آب به داخل دیگ ماشین لباسشویی است و اگر این مشکل برای شما پیش آمده باشد، نمیتوانید لباسهای خود را بشویید.
۱. وجود مشکل در شلنگهای تامین آب و صافیها
برای اینکه آب به داخل ماشین لباسشویی بیاید از شلنگهای تامین آب که به شیر شهری متصل میشود، استفاده میکنند. طول این شلنگها معمولا ۲ یا ۳ متر است. در انتهای این شلنگها و در محل اتصال به شیر، صافی با فیلترهای کوچکی قرار دارند که از ورود رسوبات و مواد موجود در آب به داخل لباسشویی و شیر برقی جلوگیری میکنند.
به همین خاطر اگر برای شلنگ و یا صافی مشکلی به وجود بیاید، با مشکل آبگیری کند و یا عدم آبگیری ماشین لباسشویی مواجه خواهید شد. شلنگ و صافی ممکن است به خاطر وجود پارگی، پیچ خوردگی و یا وجود چیزی در داخل آن مسدود شده باشند. برای تست شلنگ کافی است آن را از لباسشویی جدا کرده و داخل یک سطل قرار دهید تا از فشار آب و مسدود نبودن آن اطمینان حاصل کنید.
در صورتی که مشکلی برای این دو به وجود آمده بود لازم است شلنگ را تعویض کنید.
مطالعه: تعمیر لباسشویی بوش در تهران
۲. وجود مشکل در شیر آب خانگی
دومین موردی که ممکن است باعث آبگیری نکردن لباسشویی شود، ایراد در شیر خانگی است. در این صورت ابتدا بررسی کنید که شیر آب باز باشد و سپس از مسدود نبودن آن مطمئن شوید.
۳. بررسی شیر برقی و آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
در هنگام بروز مشکلات آبگیری، شیر برقی و شیر خانگی در بروز این مشکل نقش اساسی را دارند. در صورتی که شیر برقی دچار خرابی شده باشد، لباسشویی شروع به آبگیری نخواهد کرد و دیگ به کندی پر میشود. شیر برقی برای درست کار کردن علاوه بر فشار آب کافی باید ولتاژ مناسب نیز داشته باشد.
به همین خاطر اگر از فشار آب مطمئن هستید بهتر است از تامین برق نیز اطمینان حاصل کنید. این کار را میتوانید با استفاده از مولتی متر و اندازه گیری ولتاژ سلنویدها انجام دهید. اندازه گیری را باید موقعی انجام دهید که دستگاه در حال کار کردن و در مرحله آبگیری باشد. دقت داشته باشید که اینکار نیاز به تخصص و مهارت دارد و برای اینکه دچار برق گرفتگی و سایر مشکلات نشوید، حتما از یک تعمیرکار بخواهید آن را انجام دهد.
اگر ولتاژ شیر برقی ضعیف بود ممکن است در تایمر، برد الکترونیکی و یا سوئیچ فشاری مشکلی به وجود آمده باشد.
۴. وجود مشکل در سوئیچ سطح آب و یا سوئیچ فشار
هنگامی که لباسشویی شروع به کار و آبگیری میکند، بعد از اینکه مقدار آب به سطح مورد نظر رسید، سوئیچ فشاری، جریان برق شیر برقی را قطع میکند و در نتیجه آبگیری متوقف میشود. حال اگر مشکلی برای این قطعه به وجود آمده باشد، آبگیری یا انجام نمیشود و یا ممکن است به صورت مداوم این کار انجام شود.
همچنین در صورتی که سوئیچ سطح آب نیز مشکل داشته باشد، پیش از رسیدن آب به مقدار کافی جریان برق قطع میشود. یا ممکن است از همان ابتدا جلوی ورود جریان آب را بگیرد. بررسی هر دو قطعه نیاز به تخصص و مهارت دارد و باید از یک تکنسین کمک بگیرید.
۵. وجود مشکل در سلکتور، برد الکترونیکی و یا تایمر
مورد بعدی که در آبگیری نکردن لباسشویی باید بررسی کنید، این سه قطعه هستند. در لباسشوییهای قدیمی از تایمر استفاده میشد ولی در مدلهای جدید به جای آن از برد الکترونیکی استفاده میشود. وظیفه تایمر یا برد این است که جریان الکترونیکی را به قطعات مختلف از جمله شیر برقی برساند و به طور کلی میتوان گفت که وظیفه این قطعه، کنترل لباسشویی است.
به همین خاطر اگر مشکلی در برد و یا تایمر وجود داشته باشد، ممکن است ولتاژ کافی برای عملکرد شیر برقی تامین نشود و در نتیجه با مشکل عدم آبگیری لباسشویی مواجه شوید. برای حل این مساله لازم است ولتاژ کنتاکت های تایمر و یا برد بررسی شود.
مطالعه: تعمیر برد لباسشویی بوش | هزینه+علائم+مراحل
۶. کم بودن فشار آب
همانطور که در بالا اشاره کردیم شیر برقی برای عملکرد صحیح نیاز به فشار آب کافی در حدود ۲۰ PSI دارد؛ بنابراین اگر فشار آب خانه شما به اندازه کافی نباشد، عملکرد لباسشویی با مشکل مواجه خواهد شد.
سخن نهایی درباره آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
اگر ۶ مورد بالا را بررسی کردید و همچنان مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی را داشتید بهتر است بررسی بقیه موارد را به تکنیسینهای متخصص در این زمینه بسپارید تا متحمل هزینههای اضافی نشوید.