آموزش نحوه راه اندازی و استفاده از اسپرسوساز خانگی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

 

آموزش نحوه راه اندازی و استفاده از اسپرسوساز خانگی به شرح ذیل است:

  • پیش از شروع هر کاری دستگاه اسپرسوساز را از جعبه خارج کنید.
  • از خارج کردن تمامی قطعات دستگاه اطمینان حاصل کنید.
  • برای اطمینان می توانید تمامی قطعات به جز کابل برق و همینطور محفظه خارجی اسپرسوساز را با آب یا دستمال مرطوب شسته و خشک کنید.
  • جایگذاری فیلتر آب اولین مرحله ای است که باید انجام دهید.
  • فیلتر آب اسپرسوساز را در آب سرد قرار دهید.
  • می توانید پیش از وصل قطعات توری استیل را بشویید.
  • فیلتر را در جای مخصوص قرار دهید.
  • تنظیمات تایم اسپرسوساز را انجام دهید.
  • برای قرار گرفتن صحیح فیلتر در جای خود می توانید قفل دستگاه را به پایین فشار دهید.
  • مخزن آب را در محل مناسب قرار دهید.
  • درون مخزن آب، آب بریزید.
  • کلید Power را بزنید.
  • دستگاه در این وضعیت به حالت آماده باش یا استند بای در می آید.
  • برای اطمینان از نصب صحیح دستگاه و قطعات فلاشینگ را بدون موادی هم چون قهوه اجرا کنید.
  • درجه کنترل را روی espresso و steam به ترتیب ۳۰ و ۱۰ ثانیه قرار دهید.
  • زمانی که از پر کردن مخزن آب با آبِ سرد مطمئن شدید، آن را در محل اصلی قرار دهید.
  • برای هر بار استفاده از اسپرسوساز باید از آبِ سرد و البته آبِ لوله کشی شده استفاده کنید.
  • پس از اتمام مراحل آسیاب شده قهوه پورتافیلتر را خارج کنید.
  • با استفاده از ابزار Razor میزان قهوه را تعیین کنید.
  • با قرار دادن Razor در سبد و اطمینان از قرارگیری لبه های آن روی سبد، تیغه ها به قهوه کوبیده می شوند.
  • در این حالت با چرحش ابزار، میزان قهوه اضافی خارج می شود.
  • ۳۰ میلی لیتر قهوه با فشردن دکمه CUP 1 خارج شده و فعالیت دستگاه متوقف می شود.
  • میزان پودر قهوه و دوز آن تعیین کننده مقدار اسپرسو خارج شده از دستگاه خواهد بود.
  • در صورتی که می خواهید ۲ پیمانه اسپرسو داشته باشید با فشردن CUP 2 این امکان را خواهید داشت.

 

دفترچه راهنمای استفاده از اسپرسوساز

اگر نکات مهم در راهنما استفاده از اسپرسوساز را بدانید، این فرصت را خواهید داشت تا بهترین و خوش طعم ترین اسپرسو را تهیه کرده و نوش جان کنید. فراموش نکنید که مطالعه دفترچه راهنمای استفاده و راه اندازی اسپرسوساز نیز می تواند به شما برای کسب اطلاعات عالی درباره این دستگاه کمک کند. اما اگر به دلیل فارسی نبودن دفترچه راهنما یا طولانی بودن مطالب ذکر شده در دفترچه امکان خواندن آن را ندارید ما نحوه کار با دستگاه اسپرسوساز را از ۰ تا ۱۰۰ به شما آموزش می دهیم. پس نگران نباشید.

نکات مهمی که حین کار با دستگاه اسپرسوساز باید رعایت کنید!

نکات مهم نحوه کار با اسپرسوساز به شرح ذیل است:

  • نباید از قهوه های بسیار ریز یا بسیار درشت در دستگاه اسپرسوساز استفاده کنید.
  • هنگام خرید قهوه حتما به فروشنده بگویید که قصد استفاده از قهوه برای دستگاه اسپرسوساز را دارید.
  • فاصله لبه پیمانه و قهوه باید حدودا یک سانتی متر باشد.
  • کوبیدن زیاد قهوه باعث وارد شدن فشار به اسپرسوساز می شود.
  • زمانی که برای اولین بار اسپرسوساز را روشن می کنید، صدایی غیر معمول را خواهید شنید.
  • این صدا به علت خالی بودن مخزن ایجاد می شود.
  • هنگام روشن کردن اسپرسوساز از روشن شدن چراغ قرمز مطمئن شوید.
  • توجه داشته باشید که پس از روشن شدن چراغ سبز مجاز به درست کردن اسپرسو خواهید بود.
  • چراغ سبز نشان دهنده “گرم شدن آب” است.
  • در صورت استفاده دستگاه اسپرسوساز بدون آب قطعا شاهد صدمه دیدن آن خواهید بود.
  • اگر قصد درست کردن شیرقهوه با اسپرسوساز را داشته باشید، می توانید با نگه داشتن پیمانه شیر در بالاترین حد در کنار نازل شاهد گرم شدن سریع شیر باشید.

بیشتر بخوانید:جاروبرقی رباتیک چگونه کار میکند؟

نحوه تنظیم دمای دستگاه اسپرسوساز

نحوه تنظیم دمای دستگاه اسپرسوساز به شرح ذیل است:

  • نباید فراموش کنید که زمان دم کشیدن انواع قهوه در اسپرسوساز متفاوت است.
  • امکان افزایش یا کاهش دما آب در اسپرسوساز وجود دارد.
  • در صورت احساس طعم سوختگی و تلخ اسپرسو می توانید دما اسپرسوساز را کاهش دهید.
  • اگر احساس می کنید طعم اسپرسو ترش شده دما اسپرسوساز را افزایش دهید.
  • برای انجام تغییر یا تنظیمات دما در اسپرسوساز با فشردن هم زمان CUP 1 و Power ضمن نمایش آخرین تنظیمات اعمال شده در دستگاه و فشردن CUP 2 می توانید تنظیمات مورد نظر را اعمال کنید.
  • در کم تر از ۱۰ ثانیه برای فشردن CUP 2 زمان خواهید داشت. در غیر این صورت دستگاه به حالت استندباری در می آید.
  • پس از اعمال آخرین تنظیمات روی دستگاه اسپرسوساز و شنیدن صدا بوق دستگاه مجددا به حالت استندبای بر می گردد.

 

راهنمای نحوه تنظیم فشار دستگاه اسپرسوساز

نکات مهم در نحوه تنظیم فشار دستگاه اسپرسوساز به شرح ذیل است:

  • خارج شدن اسپرسو با فشار کم از اسپرسوساز در صورت نگه داشتن هم زمان دکمه ۱CUP یا CUP 2 اتفاق می افتد.
  • در صورتی که ۱CUP یا CUP 2 را رها کنید، شاهد خارج شدن اسپرسو با فشار زیاد خواهید بود.
  • فشردن ۱CUP یا CUP 2 برای بار سوم باعث متوقف شدن خروج اسپرسو می شود.
  • به این نکته توجه کنید که قطعات فلزی پورتافیلتر ممکن است بسیار داغ و سوزاننده باشند.
  • قرار گرفتن درجه اسپرسو در بخش INFUSION-PRE نمایش دهنده حالت فشار کم اسپرسوساز است.
  • در صورتی که اسپرسوساز در حالت پیش دم قرار گرفته باشد، فشار آب به مرور افزایش می یابد.
  • اما در صورتی که اسپرسوساز در بخش میانی تنظیم شده باشد، فشار اسپرسو مناسب خواهد بود.
  • اگر سوزن درجه دستگاه اسپرسوساز در بخش بالایی قرار بگیرد، فشار نهایی اسپرسو زیاد خواهد بود.

طرز تهیه شیر قهوه یا لته با دستگاه اسپرسوساز

تهیه شیر قهوه یا لته با دستگاه اسپرسوساز که از نوشیدنی های محبوب در کافه ها نیز محسوب می شود، چندان ساده نیست. در ادامه بهترین و ساده ترین روش تهیه شیر قهوه در اسپرسوساز را به شما آمورش خواهیم داد:

  • ریختن شیر در پارچ اولین کاری است که باید انجام دهید.
  • توجه کنید که میزان شیر در پارچ نقش مهمی در کیفیت شیرقهوه نهایی شما دارد.
  • سعی کنید تا حداکثر نصف ظرفیت پارچ را با شیر پُر کنید.
  • استرچ شیر مرحله دوم از مراحل طرز تهیه کف شیر با دستگاه اسپرسوساز است.
  • با قرار دادن پارچ شیر زیر لوله nozzle و روشن کردن بخار استرچ کردن آغاز می شود.
  • در این مرحله شما شاهد ایجاد کف هایی روی سطح شیر خواهید بود.
  • حداکثر زمان انجام استرچ کردن ۵ ثانیه است.
  • مرحله بعد که اسپینگ نام دارد، با بیشتر فرو بردن لوله nozzle انجام می شود.
  • در این مرحله هیچ صدایی را احساس نمی کنید.
  • برای حفظ کیفیت در این مرحله باید پارچ را کج و نه صاف زیر nozzle قرار دهید.
  • تا زمانی که پارچ فلزی که اسپینگ در آن انجام می شود، به حدود ۶۰ درجه برسد، این مرحله را ادامه دهید.
  • برای انجام مراحل بعد، کمی صبر کنید تا دما پارچ کاهش یابد.
  • با ضربه زدن به پارچ، می توانید شاهد حذف حباب های روی آن باشید.
  • از براق بودن شیر در این مرحله مطمئن شوید.
  • چرخاندن زیاد پارچ شیر می تواند باعث تشکیل حباب هایی جدید در شیر شود.
  • در صورتی که تمامی این مراحل را به خوبی انجام داده باشید، بعد از ریختن شیر در فنجان، شاهد تولید کفِ زیاد در آن خواهید بود.
  • سرعت ریختن شیر در قهوه مهم است. پس به آن توجه کنید.
  • مماس کردن لبه پارچ شیر و قهوه می تواند در این فرآیند به شما کمک کند.
  • برای اینکه تمرکز خود هنگام ریختن شیر روی قهوه از دست ندهید، می توانید حجم شیر در پارچ را نصف کنید.

 

کدام قهوه برای دستگاه اسپرسوساز مناسب است؟

اگر شما هم نمی دانید که کدام قهوه برای دستگاه اسپرسوساز مناسب است، می توانید در ادامه این مقاله اطلاعات خوبی را در این باره به دست آورید. اگر پاسخ خوبی برای این سوال به دست آورید، طرز تهیه قهوه اسپرسو با اسپرسوساز نیز برای شما راحت تر خواهد بود.

  • قهوه مناسب دستگاه اسپرسو بیش از دیگر انواع قهوه رُست می شود.
  • قیمت قهوه مناسب دستگاه اسپرسوساز کم تر از دیگر محصولات است.
  • خرید قهوه اسپرسو تازه تاثیر مستقیمی بر کیفیت اسپرسو نهایی دارد.
  • قهوه روبوستا یک پیشنهاد عالی برای اسپرسو است.
  • برای تجربه طعم جذاب اسپرسو فراموش نکنید که اصیل بودن قهوه اهمیت دارد.
هوم کارا

هوم کارا

هوم کارا با چندین سال سابقه درخشان در زمینه ارائه خدمات پس از فروش و تعمیرات لوازم‌خانگی به معتبرترین برندهای روز دنیا به میزان گسترده‌ای از تجربه و دانش دست پیداکرده است و قصد دارد با کمک گرفتن از پلتفرم خود خدمات سرویس، نگهداری و تعمیرات لوازم‌خانگی را با داشتن متخصصین دوره‌ دیده در سریع‌ترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت ارائه نماید.