یخ زدایی اتوماتیک در مایکروفر
فشردن کلید auto defrost
انتخاب ماده غذایی مورد نظر با استفاده از کلید چرخان (۱ گوشت ۲ مرغ ۳ ماهی ۴ نان)
فشردن کلید اینتر
وزن موارد را به وسیله کلید چرخان انتخاب کنید ( وزن ها بر اساس کیلو گرم است مثلا ۱/۰ یعنی ۱۰۰ کرم یا ۱/۵ یعنی ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم ).
فشردن کلید استارت
نکته: بین کار حتما باید مواد را باید چند بار زیر ورو کنیم تا یخ زدایی بطور کامل انجام شود.
بیشتر بخوانید:آموزش و عملکرد صحیح مایکروفر سامسونگ
نکته: در یخ زدایی غیر اتوماتیک از ماکرو ۳۶۰ وات استفاده می کنیم و زمان از ۳۰ ثانیه به بالا که هر چه مقدار مواد بیشتر باشد زمان هم بیشتر می شود.
نکات یخ زدایی مواد غذایی
دانستن نحوه یخ زدایی با مایکروویو و سولاردم میتواند در مواقعی که نیاز به استفاده فوری از مواد غذایی دارید، به شما کمک کند. دیگر روشهای یخ زدایی مانند پختن سریع، قرار دادن زیر آب یا در دمای محیط ممکن است باکتریهای خطرناکی به مواد غذایی اضافه کند و حتی طعم آنها را دگوگون کند.
همچنین باید این موضوع را در نظر بگیرید که فقط فرایند یخ زدایی در حفظ خواص و مواد مغذی انواع محصولات نقش ندارد، بلکه مهم است با چه شیوه و چه سرعتی مواد غذایی را فریز کرده باشید.
به عنوان مثال بهتر است گوشت را پیش از تکه تکه کردن فریز کنید و یا از بسته بودن درب پوشش آن اطمینان حاصل نمایید. باز بودن درب ظرف حاوی گوشت در فریزر ممکن است باعث ایجاد لکههای سفید روی محصول شود که از آن با عنوان سوختگی انجماد یاد میکنند.
مثال دیگر اینکه اگر قصد دارید گوجه فرنگی را فریز کنید، پوست آن را گرفته و به صورت درسته در فریزر قرار دهید تا تمام خواصش حفظ شود. فراموش نکنید که برای حفظ تازگی مواد غذایی درهنگام فریزر و انجماد لازم است تا شیوههای درست منجمد کردن انواع گوشت، سبزیجات، میوهها، حبوبات و غلات را هم بدانید.
و در آخر توجه کنید که مدت زمان یخ زدایی به نوع ماده غذایی و حجم و مقدار آن بستگی دارد و بر این اساس متغیر خواهد بود و پس لازم است دما و زمان یخ زدایی را برای هر مواد غذایی به صورت مناسب تنظیم کنید.