ماشین های لباسشویی با هجوم الیاف لباس، مواد غذایی، میکروب و سایر توده های چرک و کثیف روبرو می شوند.
همه این موارد می تواند در هر کجا و هر مکانی در داخل قسمت های دیگ و همچنین لاستیک دستگاه گیر کند.
گذشته از آن، رسوبات معدنی از آب شهری می تواند در هر کجای دیگ انباشته و گاها برخی از مکانیسم های ورودی یا خروجی لباسشویی را با مشکل روبرو کند.
همچنین، رطوبت اغلب باعث رشد کپک و باکتری ها و برای سلامتی خطرناک است.
این مشکلات می تواند کیفیت تمیز کردن لباس توسط ماشین لباسشویی شما را به میزان قابل توجهی کاهش دهد، در نتیجه لباس های تیره و مملو از لکه خواهید داشت.
بیشتر بخوانید:کمپرسور کولر گازی
حتی آن بوی دلچسب تمیزی نیز بعد از شستشو برایتان از لباس ها ناپدید یا کم رنگ خواهد بود و بجای آن بوی نامطبوعی در گذر زمان جایگزین خواهد شد.
در نظر داشته باشید بی توجهی به این موضوع در طی چند سال با جمع شدن مواد معدنی آسیب های زیادی به بخش هایی نظیر بلبرینگ، کاسه نمد، شفت و سایر اجزای دیگ وارد میکند.
جرم گیری کردن داخل دیگ لباسشویی را چند وقت یکبار انجام دهیم؟
توجه داشته باشید که میزان جرم گیری ماشین لباسشویی و تمیز کردن آن، به میزان استفاده از لباسشویی، کیفیت آب و نوع آن بستگی دارد.
خوب است که هر سه ماه ماشین های لباسشویی خود را تمیز کنید.
اگر در جایی با آب سخت زندگی می کنید، ماشین لباسشویی شما باید هر دو ماه یکبار جرم گیری شود تا از تجمع مواد معدنی جلوگیری گردد.
در مدل های جدیدتر، دستگاه های جداکننده برای مواد شوینده و نرم کننده پارچه وجود دارد. دیگ این دستگاه ها باید حداقل هر دو ماه یکبار تمیز شوند تا مکانیزم به درستی کار کند.
برای آموزش جرم گیری ماشین لباسشویی نیاز به تهیه چه مواردی است؟
برای یاد گیری تمیز کردن دیگ دستگاه با موارد مختلف اینکار را انجام دهیم اگر با موادی که دم دست تر هستند بخواهید این آموزش جرم زدایی را جلو برویم یکی از موارد زیر مورد نیاز است:
- سرکه
- جوش شیرین
- وایتکس
اما چنانچه به مواد جرم گیر مخصوص لباسشویی نظیر پودر یا قرص دسترسی دارید موارد فوق را فراموش کنید.
آموزش جرم گیری ماشین لباسشویی با مایع جرم گیر
از دیگر روش هایی که می توان برای جرم گیری ماشین لباسشویی استفاده نمود، بهره گیری از مایع جرم گیری است که باعث می شود به سرعت تمامی رسوبات آهکی و جرم در داخل دستگاه را از میان ببرد. این مایع می تواند به خوبی جرم های مربوط به بخش فیلتر، لوله ها و پمپ تخلیه و جاپودری و دیگ را از میان ببرد. بدین ترتیب، هنگام استفاده از این مایع برای تمیز نگاه داشتن لباسشویی، می توانید لباس هایی تمیز و با عطری خوش داشته باشید.
برای استفاده از مایع جرم گیری لباسشویی لازم است که یکصد میل از محلول را با چهار لیتر آب مخلوط کرده و کشوی جاپودری را در داخل آن قرار داده و سپس آن را با پارچه ای تمیز، خشک کنید. برای آن که بتوانید جرم های لاستیک دور درب را نیز تمیز کنید، لازم است که قدری از جرم گیر را روی یک پارچه نرم ریخته و تمام لاستیک را تمیز نمایید.
همچنین با افزودن این مایع برای جرم گیری لباسشویی ، در کشوی جاپودری، می توانید در دمای شصت درجه، با یک برنامه ملایم، آن را تمیز نمایید. توصیه می شود که هر سه ماه یکبار برای این کار اقدام کنید تا همواره بتوانید دستگاهی تمیز و عاری از هر گونه آلودگی داشته باشید.