نحوه پخت پیتزا در ماکروفر چگونه است؟

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

نحوه پخت پیتزا در ماکروفر چگونه است؟

نحوه پخت پیتزا در ماکروفر چگونه است؟ امروزه پیتزا یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین غذاهای موجود در دنیا محسوب میشود. در این مقاله سعی داریم نحوه پخت پیتزا در ماکروفر را به طور کامل شرح داده ایم تا بتوانید به آسانی با توجه به میل ذائقه خود بهترین پیتزا را در ماکروفر آماده سازید.

https://homekara.ir/wp-content/uploads/2024/09/kl3yu1.jpeg

طریقه پخت پیتزا در ماکروفر

برای تهیه پیتزا در ماکروفر باید تمام موارد زیر را به ترتیب انجام دهید:
  • با یک قاشق روغن تمام سطح سینس فلزی ماکروفر را به خوبی چرب کنید.
  • خمیر پیتزا به همراه مواد چیده شده روی آن را بر روی سینی قرار دهید.
  • با توجه به نوع ماکروفر خود،منو پیش گرمایش را اجرا کنید.
  • دمای ماکروفر را به طور تقریبی روی ۱۸۰ تا ۲۱۰ تنظیم کنید.
  • زمان پخت پیتزا را روی ۱۰ الی ۲۰ دقیقه تنظیم کنید.

زمان و دمای پخت پیتزا در مایکروویو

  • نسبت به فرهای آشپزخانه، پخت پیتزا در مایکروفر بسیار آسان تر می باشد و قبل قرار دادن پیتزا برای پخت، ابتدا آن را پنج دقیقه روشن کنید تا محیط آن کاملا گرم باشد تا بلافاصله بعد از گذاشتن پیتزا درون آن آماده شود.
  • برای اینکه بخش های مختلف پیتزا به خوبی پخته شود،دمای مایکروفر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا پیتزای شما به صورت صد در صد در این حرارت متوسط پخته شود. مدت زمان لازم برای پخت پیتزا بستگی به تعداد لایه ه، ضخامت و نوع مواد آن دارد.
  • به طور کلی در مایکروفر تقریبا ۸ الی ۱۲ دقیقه زمان نیاز است تا پیتزا کاملا پخته شود. بعد از آماده شده پیتزا خیلی سریع آن را از مایکروفر خارج کنید. با ماندن ۲ الی ۳ دقیقه پیتزا درون آن، خمیر آن پف کرده و نرم تر میشود.

نحوه پخت پیتزا در ماکروفر چگونه است؟

طرز تهیه پیتزا در ماکروفر با خمیر آماده

طبق مراحل زیر می توانید با خمیر آماده خیلی راحت اقدام به پختن پیتزا در ماکروفر کنید که عبارتند از:
  1. بر روی ظرف مخصوص خمیر پیتزا را قرار بدهید و درجه کانوکشن را بر روی ۶۰ بگذارید تا خمیر بعد از ۱ الی ۲ دقیقه مقداری پخته شود. برای قرار دادن پیتزا در ماکروفر می توانید از سه پایه های کوتاه فلزی استفاده کنید.
  2. بعد از پخته شدن خمیر آماده آن را از ماکروفر خارج کنید و روی آن را با موارد اولیه متنوع از سبزیجات و گوشت پنیر و سس پر نمایید.
  3. بعد از پخش مواد روی خمیر پیتزا، آن را روی سه پایه بلند در ماکروفر قرار دهید تا با قدرت ۶۰ درصد بعد از حدود ۶ الی ۸ دقیقه پخته شود.
  4. در این مرحله باید دکمه های  micro و grill را بزنید.

https://homekara.ir/wp-content/uploads/2024/09/pouring-sauce-300x200-1.jpg

مواد لازم برای تهیه پیتزا در ماکروفر

برای درست کردن پیتزای سبزیجات و گوشت می توانید به دلخواه خود از مرغ مزه دار شده، گوشت چرخ کرده، کالباس و پپرونی استفاده کنید. مواد خوراکی مورد نیاز برای درست کردن پیتزای خوشمزه عبارتند از:

  • یک قاشق چای خوری مخمر خشک
  • یک چهارم فنجان آب گرم
  • دو پیمانه آرد سفید گندم
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی
  • یک عدد فلفل سبز
  • ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
  • مقدار مناسب از ادویه های آویشن
  • پونه کوهی و پودر چیلی
  • قارچ به میزان لازم
  • گوشت یا مرغ ریش ریش شده

افراد با توجه به ذائقه خود می توانند با گوشت و سبزیجات متنوع بهترین پیتزای لذیذ و خوش طعم را با کمک متکروفر درست کنند.

بیشتر بخوانید: تعمیر لباسشویی ال جی در تهران

برشته و طلایی شدن روی پیتزا در ماکروفر

با فشردن دکمه های گریل و ماکرو (gril و micro ) در ماکروفر خود می توانید خیای راحت روی پیتزا را طلایی و برشته کنید. بعد از فشردن دکمه گریل آن را روی قدرت ۶۰ درصد تنظیم کنید بعد از گذشت ۱ الی ۲ دقیقه روی پیتزا به خوبی طلایی و برشته میشود.
بازدن دکمه استارت مایکروفر  شروع به کار می کند و در کمترین زمان ممکن پیتزا آماده مییل کردن میشود.
نحوه پخت پیتزا در ماکروفر چگونه است؟

ویژگی‌ها و مزیت‌های قابلیت کانوکشن برای پخت پیتزا در ماکروفر

در تمامی ماکروفرهای پیشرفته نسل جدید دکمه کانوکشن موجود می باشد که امتیازات و ویژگی هایی را در زمان پخت پیتزا برای شما فراهم میسازد، از جمله بهترین مزیت های قابلت کانوکشن برای پخت پیتزا در ماکروفر شامل موارد زیر است:
  • با دمای ثابت، گرما را به شکل یکنواخت در تمام قسمت های رویی و زیر پیتزا پخش میکند.
  • سبب پخته ششدن یکنواخت پیتزای شما میشود.
  • قابلیت convection در ماکروفر سبب میشود، قسمت میانی پیتزا خام نماند و خمیر اطراف آن دچار سوختگی نشود.
  • حرکت چرخشی و جریان یکسان گرما در این قابلیت سبب میشود تمام بخش های پیتزا از جمله کناره ها و وسط آن به شکل همزمان پخته شود.

دلیل خشک شدن پیتزا در ماکروفر چیست؟

https://homekara.ir/wp-content/uploads/2024/09/How-to-make-pepperoni-pizza-in-the-microwave.jpg

 

پیتزا در ماکروفر به دلایل مختلفی خشک میشود، برای جلوگیری از خشک شدن پیتزا باید درجه ماکروفر را در حد مناسبی تنظیم کنید، علاوه بر آن اگر پیتزا در مدت زمان طولانی در ماکروفر باقی بماند بسیار خشک خواهد شد.
کافی نبودن آب خمیر پیتزا موجب خشک شدن آن در زمان پخت میشود، در صورتی که طبق دستورالعمل تمام مواد لازم را به اندازه کافی برای ساخت خمیر پیتزا به کار بردید به هیچ عنوان پیتزا در ماکروفر خشک نشده و خمیر نرم و لطیفی دارد. علت دیگر خشکی پیتزا در ماکروفر، ورز دادن بیش از حد خمیر در هنگام آماده کردن آن می باشد.
توجه داشته باشید در زمان تهیه کردن خمیر پیتزا اگر آرد اضافی برای ورز داد آن استفاده کنید در نهایت پیتزای شما بافت خشکی خواهد داشت. برای بهتر شدن نتیجه کار و لذت بردن از خوردن پیتزای لطیف و نرم حتما در تمامی مراحل کار طبق استاندارد ها عمل کنید تا پیتزا خشک و غیر قابل خوردن نباشد.
نحوه پخت پیتزا در ماکروفر چگونه است؟

مدت زمان پخت پیتزا در ماکروفر

در بیشتر دستورالعمل های پخت پیتزا حدود ۵ الی ۱۲ دقیقه زمان لازم است تا پیتزا به خوبی در ماکروفر پخته شود، مدل ماکروفر، درصد کانوکشن تنظیمی، حرارت آن بر روی زمان پخت پیتزا تاثیر می گذارد.
هرچه قدرت کانوکشن و درجه حرارت ماکروفر را بالاتر ببرید پیتزا در مدت زمان کوتاه تری آماده می شود.
هوم کارا

هوم کارا

هوم کارا با چندین سال سابقه درخشان در زمینه ارائه خدمات پس از فروش و تعمیرات لوازم‌خانگی به معتبرترین برندهای روز دنیا به میزان گسترده‌ای از تجربه و دانش دست پیداکرده است و قصد دارد با کمک گرفتن از پلتفرم خود خدمات سرویس، نگهداری و تعمیرات لوازم‌خانگی را با داشتن متخصصین دوره‌ دیده در سریع‌ترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت ارائه نماید.