یکی از مهمترین موضوعات در رابطه با نحوه استفاده صحیح از مایکروویو سامسونگ، چگونگی تنظیم دمای آن است. اغلب پنج سطح حرارتی در مایکروویوها وجود دارد که به ترتیب عبارتند از:
- سطح حرارت ۱۰۰ درصد: مناسب برای پخت سبزیجات، سوپ، جوش آوردن آب، پخت ماهی و گرم کردن غذاها
- سطح حرارت ۸۰ درصد: مناسب برای پخت نیمرو، گرم کردن شیر، نرم کردن شکلات و پخت گوشت مرغ
- سطح حرارت ۶۰ درصد: یخ زدایی مواد پخته شده، پخت کیک، پخت بهتر غذا و جا افتادن آن، پخت پودینگ
- سطح حرارت ۴۰ درصد: یخ زدایی مواد خام، گرم کردن انواع نان، خشک کردن مواد غذایی، دم کردن غذاها
- بیشتر بخوانید:عیب یابی تلویزیون که بوی سوختگی میدهد
- سطح حرارت ۲۰ درصد: نرم کردن کره، بستنی و گرم کردن انواع غذا
همچنین پس از روشن کردن دستگاه و انتخاب حالت پخت، میتوانید با استفاده از دکمه چرخشی، دمای مورد نیاز خود را انتخاب و تنظیم کنید.