نحوه استفاده صحیح از مایکروویو سامسونگ و قابلیت بخارپز کردن غذاها، نیازمند دانستن این نکته است که زمان پخت، از قبل برنامه ریزی شده و شما نیازی به تعیین زمان پخت یا سطح توان دستگاه نخواهید داشت. برای بخارپز کردن غذا، کافی است تا
- غذا را در مرکز صفحه گردان مایکروویو قرار داده و درب دستگاه را ببندید.
- دکمه Auto steam/Crusty cook را انتخاب کنید. (در این مرحله، برای پخت با بخار خودکار باید از بشقاب ضخیم/بخارپز همراه با سینی بخارپز و درپوش استیل ضد زنگ و برای پخت غذای ضخیم خودکار از بشقاب ضخیم/بخارپز همراه با پایه بلند یا کوتاه استفاده کنید.)
- نوع غذای مورد نظر خود را با فشردن دکمه Auto steam/Crusty cook انتخاب کنید
- با چرخاندن Dial knob، اندازه سرو غذا را انتخاب کنید.
- دکمه Start را انتخاب کنید تا عمل بخارپز کردن غذاها، متناسب با تنظیماتی که در بخشهای قبلی انتخاب کردهاید انجام شود.
- پس از اتمام فرایند پخت، دستگاه بوق میزند و عملکرد خود را متوقف میسازد.
شما میتوانید انواع غذاها را بر طبق اطلاعات زیر و با استفاده از ۵۰۰ میلیلیتر آب سرد و بشقاب بخارپز در مایکروویو سامسونگ بخارپز کنید:
- سبزیجات خرد شده در ابعاد ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم
- سبزیجات خرد شده در ابعاد ۲۰۰ تا ۸۰۰ گرم
- فیله ماهی در ابعاد ۱۰۰ تا ۶۰۰ گرم
- تخم مرغ آب پز در ابعاد ۱۵۰ تا ۵۰۰ گرم
- سینه مرغ در ابعاد ۱۰۰ تا ۶۰۰ گرم
بخارپز کردن دستی غذا در مایکروویو سامسونگ
شما همچنین در برخی از مدلهای مایکروویو سامسونگ، میتوانید از عملکرد بخارپز دستی نیز استفاده کنید. برای بخارپز کردن دستی غذاها، بایستی
- از بشقاب ضخیم/بخارپز همراه با سینی بخارپز و درپوش استیل ضد زنگ استفاده کنید.
- دکمه Microwave را فشار دهید.
- سطح توان دستگاه را انتخاب کرده و دوباره دکمه Microwave را فشار دهید.
- بیشتر بخوانید:نحوه استفاده از قابلیت قفل کودک
- با چرخاندن دکمه چرخشی Dial knob، زمان لازم طبخ غذا را انتخاب کنید. (توجه کنید که این زمان با جدول زیر قابل تنظیم است.)
- دکمه Start را انتخاب کنید تا عمل بخارپز کردن غذاها، متناسب با تنظیماتی که در بخشهای قبلی انتخاب کردهاید انجام شود.
راهنمای پخت غذاها با استفاده از قابلیت بخارپز دستی در مایکروویو سامسونگ | ||||
نوع غذا | مقدار | توان لازم | زمان لازم | آب سرد مورد نیاز |
---|---|---|---|---|
کلم بروکلی و گل کلم | ۴۰۰ گرم | ۹۰۰ وات | ۱۲ تا ۱۸ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
هویج | ۴۰۰ گرم | ۹۰۰ وات | ۱۵ تا ۲۰ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
گل کلم کامل | ۶۰۰ گرم | ۹۰۰ وات | ۱۰ الی ۲۵ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
ذرت (با ساقه) | ۴۰۰ گرم (۲ تکه) | ۹۰۰ وات | ۲۳ الی ۲۸ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
انواع سبزیجات منجمد | ۴۰۰ گرم | ۹۰۰ وات | ۱۸ الی ۲۳ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
سیب زمینی کوچک | ۵۰۰ گرم | ۹۰۰ وات | ۲۵ الی ۳۰ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
سیب | ۸۰۰ گرم (حدود ۴ عدد) | ۹۰۰ وات | ۱۵ الی ۲۰ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
تخم مرغ | ۴ الی ۶ عدد | ۹۰۰ وات | ۱۵ الی ۲۰ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
میگو | ۲۵۰ گرم (۵ یا ۶ قطعه) | ۹۰۰ وات | ۱۵ الی ۲۰ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
فیله ماهی | ۴۰۰ گرم (۲ تکه) | ۹۰۰ وات | ۱۲ الی ۱۷ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم (۲ تکه) | ۹۰۰ وات | ۲۰ الی ۳۵ دقیقه | ۵۰۰ میلیلیتر |
- پس از اتمام فرایند پخت، دستگاه بوق میزند و عملکرد خود را متوقف میسازد.
فن و گریل با هم در مایکروفر
اگر تنظیم گریلفن را انتخاب کنید، مایکروویو شما به طور متناوب بین گریل و فن تغییر میکند. به این ترتیب، مایکروویو هر از چند گاهی هوای گرم را به اطراف ظرف شما میدمد. در نتیجه تکههای بزرگ فیله گوشت یا رست بیف سریعتر پخته میشوند. اگر از گریل فقط برای تکههای بزرگتر گوشت و ماهی استفاده میکنید، خطر سوختن قسمتهای بیرونی آن وجود دارد.