عملکرد کانوکشن چیست؟
کانوکشن، نوعی عملکرد برای پخت یکنواخت دستگاههای مایکروویو است که شما را قادر میسازد تا غذا را به همان روشی که در اجاقهای سنتی تهیه میکردید، بپزید. با کمک عملکرد کانوکشن، شما میتوانید مواد غذایی را در مدت زمان کوتاهتر، به صورت یکسان و یکنواخت، با بهترین درجه برشتگی، همراه با صرفه جویی در مصرف انرژی به دلیل سرعت بالاتر پخت در دمای پایینتر، طبخ کنید. برای استفاده صحیح از حالت کانوکشن مایکروویو سامسونگ دمای دستگاه را در محدوده ۴۰ تا ۲۵۰ درجه سلیوس قرار دهید. توجه کنید که حداکثر زمان پخت در حالت کانوکشن، ۶۰ دقیقه است.
علامت کانوکشن چیست؟
در بخشهای قبلی مقاله نحوه استفاده صحیح از مایکروویو سامسونگ با علامت کانوکشن آشنا شدیم و دیدیم که بیشتر مایکروویوها گزینه مشابهی برای اجرای عملکرد کانوکشن دارند
بیشتر بخوانید:آموزش سیم کشی کولر گازی و اتصال کابل ها
برای استفاده از این قابلیت، کافی است:
- دکمه کانوکشن را روی دستگاه خود فشار دهید تا دستگاه در این حالت پخت قرار گیرد.
- به تنظیم دمای لازم برای پخت دستگاه بپردازید و زمان پخت را وارد کنید.
- بیشتر بخوانید:برخی ارور های ماکروفر
- پس از تنظیم تمامی گزینهها، دکمه Start/+30s را فشار دهید. حالا، پخت مواد غذایی در داخل دستگاه آغاز میشود و پس از اتمام فرآیند، دستگاه با صدای بوق، پایان عملیات را اعلام میکند.
دکمه کانوکشن در ماکروفر (مایکروویوها) چه کاربردی دارد؟
کاربردهای دکمه کانوکشن بسیار گسترده است. با فشردن این دکمه، مایکروویو قدرت و زمان پخت را بر اساس نوع غذا و وزن آن به طور خودکار تنظیم میکند، که از خطر زیاد یا کمپخت شدن غذا جلوگیری میکند. حالت کانوکشن همچنین در برخی از مایکروویوها برای عملکردهای خاص مانند پخت پیتزا، ذوب کردن برف یا گرم کردن نان نیز استفاده میشود.
وجود دکمه کانوکشن در مایکروویو بهطور کلی مفید بوده و با وجود این دکمه، کاربران نیازی به تنظیمات پیچیده ندارند و میتوانند به سرعت و با اطمینان از عملکرد بهینه مایکروویو خود بهرهبرداری کنند. این دکمه زمان زیادی را برای تنظیم دستی پخت و پز صرفهجویی کرده و بهبود قابل توجهی در تجربه کاربری مایکروویو ایجاد میکند.