نحوه پخت تخم مرغ در ماکروفر
در مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به نحوه پخت و استفاده از تخم مرغ میپردازیم.
- هرگز تخممرغ خام را با پوست یا بدون پوست داخل مایکروویو نگذارید.
- پوست تخممرغ خام در اثر حرارت بالای مایکروویو، میترکد و ممکن است محتویات آن باعث آسیب دیدن المنتهای داخل دستگاه شود.
نحوه استفاده از تخم مرغ در ماکروفر به چه صورت است؟
- تخممرغ را داخل یک پیاله یا بشقاب شیشهای که از قبل کمی چرب شده است، بشکنید و با چنگال، سوراخهایی در زرده آن ایجاد کنید.
- راه دیگر، هم زدن زرده و سفیده تخممرغ پیش از قرار دادن آن در مایکروویو است.
- قرار دادن تخممرغ پختهای که با چاقو به چند قسمت تقسیم شده در مایکروویو نیز مشکلی ایجاد نمیکند.
نحوه پخت هویج در مایکروفر
در مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به نحوه پخت و استفاده از هویج میپردازیم.
- هویج از سبزیهای نسبتاً کم آب است و با توجه به بافت تقریباً سفتی که در وسط آن وجود دارد، گذاشتن آن داخل مایکروویو باعث خشک شدن یا حتی سوختنش میشود.
نحوه استفاده از هویج در ماکروفر به چه صورت است؟
- هویج خام را داخل مایکروویو نگذارید.
- شما میتوانید هویج را بپزید و آن را با شیر و کره مخلوط کنید و به صورت پوره دربیاورید و این پوره را برای گرم شدن یا پختن درون مایکروویو قرار دهید.
بیشتر بخوانید:تشخیص تلویزیون اصل از تقلبی
نحوه پخت ماهی و میگو در ماکروفر
در مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به نحوه پخت ماهی و میگو در ماکروفر میپردازیم.
- بافت گوشت ماهی و میگو از گوشتهای دیگر بسیار نرمتر است.
- به همین دلیل اگر ماهی و میگو را خام یا پخته داخل مایکروویو بگذارید.
- گوشت آنها از هم میپاشد و تمام دیوارههای داخلی دستگاه را کثیف میکند.
- چربی بیش از اندازه و بافت نرم ماهی تن هم باعث پاشیدن تکههای آن در اثر حرارت بالای مایکروویو میشود.
نحوه استفاده از ماهی و میگو در ماکروفر به چه صورت است؟
- ماهی را پس از طعمدار کردن، با پوست داخل یک ظرف گود مانند بشقاب خورشخوری یا ظرف پیتزاخوری بگذارید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
- حالا میتوان این ظرف سرپوشیده را با خیال راحت، داخل مایکروویو گذاشت.
- تن ماهی را هم میتوان به همین شکل گرم کرد.
- اگر حرارت مناسبی برای پخت یا گرم کردن ماهی و میگو انتخاب کرده باشید، امکان از دست رفتن بافت ظاهری آنها به زیر ۱۰ درصد میرسد.
نحوه پخت گوجه فرنگی در مایکروفر
در مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به نحوه پخت و استفاده از گوجه فرنگی میپردازیم.
- گوجهفرنگی یکی از پرآبترین صیفیهاست که اگر به صورت خام و سالم داخل مایکروویو قرار داده شود، در اثر بالا رفتن بیش از اندازه درجه حرارت آب داخل آن، میترکد و مشکلساز میشود.
نحوه استفاده از گوجه فرنگی در ماکروفر به چه صورت است؟
- چند برش عمیق دور تا دور گوجهفرنگی خام ایجاد کنید و سپس آن را داخل مایکروویو بگذارید.
- حتی میتوان گوجهفرنگی را حلقهحلقه و با چنگال، سوراخهایی روی هر حلقه ایجاد کرد و سپس آن را درون دستگاه قرار داد.
نحوه پخت غذاهای مایع در ماکروفر
در مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به نحوه پخت و استفاده از غذاهای آبکی و سس های گوشتی میپردازیم.
- حجم بالای آب این مواد غذایی، داغ شدن بیش از اندازه آبشان و ترکیدن اجزای ریز موجود در آنها (مانند لوبیا، لیمو یا نخود و نخودفرنگی) میتواند باعث آلوده شدن فضای داخلی مایکروویو یا حتی آسیب دیدن لوازم داخلی دستگاه شما شود.
نحوه استفاده از غذاهای آبکی و سس های گوشتی در ماکروفر به چه صورت است؟
- باید غذاهای آبکی و سسهای گوشتی را داخل ظروف پلاستیکی گود یا کاسه بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
- به این ترتیب میتوانید از پاشیدن آب داخل مایکروویو پیشگیری کنید.
نحوه پخت گوشت استیک در مایکروفر
در مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به نحوه پخت گوشت استیک در ماکروفر میپردازیم.
- گوشت تکهای خام به خصوص اگر گوشت گوساله بدون چربی باشد، پس از قرار دادن داخل مایکروویو مانند لاستیک ماشین، سفت و غیر قابل مصرف میشود.
- دلیل این موضوع هم تبخیر بیش از اندازه آب درون بافت گوشت طی فرآیند پختن است.
نحوه پخت گوشت استیک در ماکروفر به چه صورت است؟
- باید گوشت های استیکی را با کره، چرب و مزه دار کنید و بعد آنها را درون یک بشقاب خورشخوری گود که مقدار اندکی آبجوش و آبلیمو دارد، بگذارید و روی بشقاب را با سلفون بپوشانید یا با بشقاب دیگری، یک در برای آن درست کنید.
آموزش نحوه استفاده از مواد غذایی در مایکروفر به صورت خلاصه
ما در این مقاله نحوه استفاده از مواد غذایی در ماکروفر را به شما توضیح دادیم اما در بخش آخر همین مقاله قصد داریم تا آخرین و جامع ترین نکاتی که درهنگام پخت و پز در مایکروفر باید به آن توجه کنید به شما گوشزد کنیم.
- در هنگام پخت غذا در مایکروفر باید به تایم پخت و مدت زمان پخت توجه ویژه ای داشت تا از سوختن غذا جلوگیری شود.
- این که مواد غذایی شما آب دار ابشد یا سفت و خشک در نحوه پخت غذای شما بسیار مهم است.
- استفاده از فن کانوکشن در مایکروفر ها می تواند غذای شما را بهتر بپزد.
- ظروفی که مواد غذایی را در آن قرار می دهید در نحوه استاده از مواد غذایی اهمیت زیادی دارند.
نکات مهم هنگام پخت غذا با ماکروفر
پخت غذا در ماکروفر میتواند بسیار سریع و راحت باشد، اما برای اینکه نتیجه دلخواه را بگیرید، باید به چند نکته مهم توجه کنید:
- از ظروف مخصوص ماکروفر که معمولاً از شیشه، سرامیک یا پلاستیک مقاوم در برابر حرارت ساخته شدهاند، استفاده کنید.
- از ظروف فلزی، فویل آلومینیومی و ظروف با تزئینات فلزی خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث ایجاد جرقه و آسیب به دستگاه شود.
- برای حفظ رطوبت غذا و پخت یکنواختتر، میتوانید ظرف را با درپوش یا پلاستیک مخصوص ماکروفر بپوشانید.
- قدرت ماکروفر بر سرعت پخت غذا تأثیر میگذارد. برای گرم کردن سریع، از قدرت بالا و برای پخت آهستهتر، از قدرت پایینتر استفاده کنید.
- زمان پخت به نوع غذا، اندازه آن و قدرت ماکروفر بستگی دارد. برای جلوگیری از سوختن غذا، بهتر است از زمانهای کوتاهتر شروع کرده و در صورت نیاز، زمان را افزایش دهید.
- برای پخت یکنواخت تر، بهتر است در حین پخت، غذا را یک یا دو بار هم بزنید.
- برای پخت یکنواخت غذا، آن را در ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید و قطعات بزرگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
- جهت اطمینان از پخت کامل غذا، به ویژه گوشت، از دماسنج غذایی استفاده کنید.
- پس از هر بار استفاده، داخل ماکروفر را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید تا از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری شود.