با توجه به اینکه انتخاب بین فر برقی و فر گازی کمی دشوار به نظر می رسد، اما باید بین این دو یکی را نهایت بر گزینید.
- از تفاوت های شایعی که بین این دو فر وجود دارد، در زیر به صورت لیست وار مواردی ذکر شده است:
- فر گازی، مصرف انرژی کمتری نسبت به فر برقی دارد.
- فر گازی، محیط پخت و پز مرطوب تری را برای پخت ایجاد می کند.
- فر گازی به دلیل استفاده از شعله های گازی، سریعتر گرم شده و همچنین سریعتر سرد می شود.
- فر گازی طول عمر بالایی دارد.
- فر گازی کمتر در معرض خراب شدن است.
ویژگی های فر برقی
- فر برقی از انرژی برق استفاده می کند که پرهزینه تر است.
- فر برقی، محیط پخت و پز خشک تری دارد.
- فر برقی، بهتر می تواند دما را برای پخت تنظیم کند.
- فر برقی قادر به ارائه دما با درجات متفاوت قابل کنترل است.
- فر برقی ، نیاز به توجه بیشتری دارد.
- فر برقی، برای تمیز کردن آسان تر است.
مزایای فر گازی در مقاله مقایسه فر برقی و گازی
در ادامه مزایای فر گازی در مقایسه با فر برقی را مرور می کنیم:
نحوه عملکرد در پخت
- عملکرد قابل قبول در پخت از ویژگی های ممتاز فر گازی است.
- فر گازی به محض روشن کردن، گرمای لازم را برای پخت فراهم می کند.
- همچنین هنگام خاموش شدن، سریعا دمای خود را از دست می دهد و سرد می شود.
- فر گازی به دلیل اینکه محیط مرطوب تری را برای پخت فراهم می کند، بنابراین از خشک شدن بیش از حد غذا جلوگیری می کند.
- در صورتی که قصد دارید که غذای شما کاملا ترد و خشک نشود، فرگازی می تواند این امر را برای شما فراهم آورد.
مصرف انرژی فر گازی
- فر گازی با کمک گاز، اقدام به پخت می کند.
- با توجه به اینکه انرژی سوخت گاز نسبت به برق کمتر است.
- از این رو هزینه مصرف انرژی فر گازی نیز به مراتب کمتر می باشد.
- همچنین به دلیل مصرف انرژی کمتر، دوستدار طبیعت می باشد.
بیشتر بخوانید:نقد و بررسی یخچال های ایرانی
ماندگار فر گازی
- با توجه به اینکه فر گازی نسبت به فر برقی، نیاز به مراقبت و حساسیت زیادی ندارد.
- از این رو نگه داری آن آسان تر است.
- همچنین طول عمر بالایی نیز نسبت به فر برقی دارد.
تا اینجای مقاله در مورد مزایای فر گازی در مقایسه فر برقی و گازی پرداختیم. اکنون به سراغ معایب فر گازی می رویم.
معایب فر گازی در مقاله مقایسه فر برقی و گازی
در ادامه به بررسی معایب فر گازی می پردازیم:
عدم کنترل و تنظیم دمای دلخواه
- با توجه به اینکه منبع حرارتی فر گازی، شعله ها می باشند.
- از این رو نمی توان به طور دقیق، دمای دلخواه را تنظیم کرد.
- همچنین نمی توان انتظار داشت که نسبت به فر برقی، پخت یکنواختی داشته باشد، زیرا دما ثابت نیست.
- البته در مدل های جدیدتر، امکان پخت های متنوع در فر گازی نیز فراهم شده است.
عدم برشته یا خشک کردن غذا
- با توجه به این که فر گازی محیط مرطوب برای پخت غذا فراهم می کند.
- از این رو دیگر شما نمی توانید غذاهای ترد و برشته را در فر گازی داشته باشید.
- پس باید این نکات را در هنگام مقایسه فر برقی و گازی در ذهن داشته باشید.
خطرات بالقوه فر گازی
- با توجه به اینکه دو منبع انرژی مختلف یعنی برق و گاز در فر گازی با یکدیگر همکاری می کنند.
- امکان آتش سوزی نیز افزایش می یابد.
- منبع برق برای جرقه زدن و لامپ های درون فر به کار می رود.
مزایای فر برقی در مقاله مقایسه فر برقی و گازی
در ادامه به بررسی مزایای فر برقی می پردازیم:
نحوه عملکرد در پخت
- در فر برقی برخلاف فر گازی ، محیط خشک برای پخت فراهم می کند.
- شما به راحتی می توانید انواع میوه و سبزی را با کمک فر برقی خشک کنید.
- همچنین برای برشته کردن مواد غذایی، فر برقی گزینه بهتری است.
کنترل دما در فر برقی
- فر برقی از انرژی برق برای پخت و پز استفاده می کند.
- فر برقی با توجه به اینکه از المنت های حرارتی برای پخت استفاده می کند.
- از این رو می توانید با روشن کردن و تنظیم دما در حالت دلخواه، پخت خود را انجام دهید.
- دمای بسیار بالایی که فر برقی می تواند فراهم کند؛ سبب می شود تا غذا را در هر دمایی که مد نظر است پخت کنید.
- همچنین حالت clean در فر برقی سبب شده تا با افزایش دما در باترین درجه، تکه های غذای موجود در فر را تبدیل به خاکستر کند.
معایب فر برقی در مقاله مقایسه فر برقی و گازی
در ادامه به بررسی معایب فر برقی می پردازیم:
- نیاز به نگه داری بیشتر
با توجه به اینکه فر برقی، دارای صفحات متحرک و اجزای بیشتری است نیاز به مراقبت بیشتری دارد.
- مصرف انرژی بالاتر
به دلیل مصرف انرژی برق برای پخت و پر، فر برقی انرژی بیشتری را صرف می کند و به مراتب هزینه های پخت در مقایسه با فر گازی بیشتر است.
نتیجه گیری از مقاله مقایسه فر برقی و گازی
نتیجه گیری از مقاله مقایسه فر برقی و گازی به شرح زیر است:
- در این مقاله به مقایسه فر برقی و گازی پرداختیم.
- همچنین در مورد معایب و مزایای هر کدام توضیحاتی ارائه دادیم.