این دستگاه با نام های دیگری از جمله لباسشویی سطلی، دانشجویی، لباسشویی کودک و … مصطلح می باشد. البته مینی واشها تنوع برنامه ندارند، اما جهت شستشو لباسهای ظریف و کم حجم و لباس هایی که می خواهیم آنها را جدا از هم هم شسته شوند، مناسب می باشد. این مینی واش ها حجم سه کیلو نیمی دارند و نوع اتوماتیک آن هم از موتور قدرتمندی برخوردار است.
انواع مینی واش و قابلیتهای آنها
در این بخش از آشنایی با مینی واش ها و کاربردهای آن به بررسی انواع مختلف این دستگاه میپردازیم: مینی واشها مدل های مختلفی دارد، که هر کدام از آنها امکانات متفاوتی را دارا می باشند. این مینی واش به مدل های زیر تقسیم میشوند:
- مینی واش تمام اتوماتیک
- کهنه شور دستی
- مینی شور دوقلو
- کهنه شور تکی
- مینی واش دارای سبد خشککن
مینی واش یا کهنه شور تکی
در کهنه شور تکی تنها عمل شستشو و تا حدودی هم آبگیری انجام می گیرد، اما نمیتوان از آن برای خشک کردن لباسها استفاده نمود. کهنه شور تکی علاوه بر اشغال فضای کم جابجایی راحتی دارد. این مینی واش همچنین از قیمت کمتری نسبت به انواع دوقلوی آن است.
مینی واش اتوماتیک
در این دستگاهها هر سه قابلیت شستشو، آبکشی و خشک کردن وجود دارد. این کهنه شور دارای صفحه کنترل دیجیتال است .لباسشویی سطلی اتومات، مجهز به شیر برقی مخصوص آبگیری خودکار است. دیگ این دستگاهها استیل بوده و مقاوم دربرابر زنگ زدن می باشد. موتور مینی واش اتوماتیک بسیار قدرتمند است.
مزایای مینی واش ها
- مینی واشها از نظر مصرف بهینه انرژی، به سبب مصرف کم آب و برق، اقتصادیتر هستند.
- از نظر قیمتی مینی واشها قیمت به مراتب پایین تر از ماشین لباسشویی های اتومات امروزی است و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است.
- از نظر کم حجم بودن مینی واش ها کم جا بوده و فضای زیادی را در منزل یا لاندری اشغال نمی کنند. به دلیل سبک بودن امکان جابجایی آسانی دارد.
- هزینه و قیمت تعمیرات کهنه شور کودک بسیار کمتر از لباسشویی است و درصورت خرابی به راحتی عیب یابی و تعمیر میشوند. قیمت قطعات مینی واش ها بسیار ارزان تر است.
معایب مینی واش ها
- در مینی واش های دستی و غیر خودکار آبکشی، آبگیری و خشک نمودن لباسها صورت نمی گیرد.
- شستن لباسها در ماشین لباسشوییهای عادی نسبت به مینی واشها بهتر انجام میگیرد.
- ظرفیت لباسشوییهای معمولی بالاتر از کهنه شوراست و حجم لباس بیشتری را شستشو میدهند.
طرز کار مینی واش
- در مرحله نخست میزان مناسبی از آب گرم یا آب سرد را درون مینی واش بریزید. اگر لباس های شما لکه شده است بهتر است دقت کنید چون آب گرم بعضی از لکه ها را ثابت می کند.
- .ماده شوینده اعم از انواع پودر، مایع یا صابون رنده شده را به آن بیفزایید.
- حجم متناسبی از لباسها را درون دیگ کهنه شور ریخته و دکمه روشن کهنه شور را بزنید.
- مقدار آب را تا ۱۰ سانتیمتری دهانه دیگ پرنمایید. توجه داشته باشید حجم کم آب باعث آسیب دیدن لباسهای شما میشود.
- برای از بین بردن لکهها نیز میتوانید از مواد شویندهای که دارای آنزیمهای لکهبر است، استفاده نمایید.
از بین رفت لکهها توسط آنزیم امری زمانبر است و شما باید قبل از ریختن لباسها در درون لباسشویی آنها را به مدت ۳۰ دقیقه با پودر آنزیم دار خیس کنید. - اکثر کاربران، لباسشویی کودک را در حمام،حیاط خلوت و محیط های مرطوب قرار میدهند.
جهت جلوگیری از برق گرفتگی حتما یک سیم (ارت) از بدنه دستگاه به لولههای فلزی آب متصل کنید. به این طریق الکتریسیته ساکن از دستگاه منتقل میشود و شما دچار برق گرفتگی نمیشوید.