bosch-oven-repair

اهمیت نحوه تنظیم فر برقی و گازی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

نه فقط برای تنظیم فر برقی و گازی بلکه برای هر وسیله ای دیگری استفاده از راهنما الزامی است، در حال حاضر هر برندی شرایط تولید خاص خود را در توسعه این لوازم خانگی دارد به همین دلیل هم مطالعه راهنمای تنظیم فر برقی و گازی حائز اهمیت بسیاری است.

عدم آشنایی با این تنظیمات می تواند منجر به:

  • به هم خوردن تنظیمات اصلی دستگاه شود.
  • در هنگام پخت غذا مشکلاتی برای شما ایجاد نماید.
  • در هنگام استفاده نابجا باعث خرابی دستگاه شود.
  • ممکن است غذاها بسوزند.

حالا که با اهمیت راهنمای تنظیم فر برقی و گازی آشنا شدید، متوجه شدید که استفاده از این راهنما برای همه کاربران ضروری خواهد بود.

کاربرد ساعت، تایمر یا زمان سنج (Timer) یکی از تنظیمات فر

یی از اصلی ترین چیز هایی که برای انجام و استفاده آن به صورت اصولی مطالعه راهنمای تنظیم فر برقی و گازی را به شما توصیه می کنیم ساعت یا تایمر می باشد که در ادامه به بررسی نحوه استفاده از آن می پردازیم.

  • تایمر یکی از اصلی ترین دکمه ها در فر اجاق گاز می باشد.
  • بدون استفاده از تایمر دستگاه شما راه اندازی نخواهد شد.
  • این دکمه زمان پخت غذا را تعیین می کند.
  • در انتهای پخت نیز به شما هشدار به اتمام رسیدن آن را می دهد.
  • برای تنظیم تایمر تنها کافی است بر حسب نوع غذا دکمه آن را بچرخانید یا در دستگاه های لمسی عدد آن را تنظیم کنید.
  • زمان لازم برای پخت غذا ها را نیز معمولا می توانید روی بسته بندی محصولات مشاهده کنید.
  • بعد از اینکه تایم را تنظیم نمودید، حالا باید دکمه شروع پخت را بزنید.
  • اگر فر یا گاز شما دکمه شروع نداشت، دکمه تایمر را مجدد فشار دهید.
  • زمانیکه صدای بوق آمد، دکمه تایمر یا رکمه پاک کردن/خاموش را برای قطع صدای بوق فشار دهید.

تنظیم ساعت فر (Clock ) برقی و گازی

راهنمای تنظیم ساعت فر (Clock) برقی و گازی به شرح زیر میباشد:

  • ساعت فر اجاق گاز، زمان را در این دستگاه نشان می دهد.
  • مانند ساعت های معمولی می توانید از آن استفاده کنید.
  • برای تنظیمات آن نیز مانند ساعت های دیواری می توانید آن را به صورت لمسی تنظیم کنید.

راهنمای تنظیم برنامه پخت (bake) در فر

در این بخش از مقاله راهنمای تنظیم فر برقی و گازی قصد داریم تا به آموزش شیوه استفاده از برنامه پخت bake بپردازیم.

  • اگر بر روی فر یا گاز خود دکمه bake مشاهده کردید، بدانید که قابلیت پخت آسان را دارد.
  • علامت bake برای پخت و پز آسان است.
  • برای شروع، دکمه پخت را فشار دهید و درجه دما را تنظیم نمایید.
  • در بعضی از مدل ها، درجه دما به صورت دیجیتالی و در بعضی دیگر به صورت صفحه کلید میباشد.

تنظیم برنامه گریل ( Broil / Grilling) در فرگاز

بسته به مدل دستگاه شما نام این دکمه (Broil / Grilling) فرق میکند، اما کارکرد آن طبق توضیحات زیر میباشد:

  • گریل فناوری در فر اجاق گاز است که برای طلایی کردن غذاها استفاده می شود.
  • این فناوری با استفاده از المنت های حرارتی روی غذاهای شما را سرخ می کند.(دقت نمایید که گریل از بالا به غذای شما میخورد.)
  • برای پخت غذاهایی مانند مرغ گریل شده، کیک و .. می توانید از این فناوری استفاده نمایید.
  • در این قابلیت شما می توانید دمای المنت ها را بر حسب نیاز تنظیم نمایید.(در مدل های مختلف فرگاز به صورت دیجیتالی یا کم و زیاد میتوانید درجه گریل را تنظیم نمایید.)
  • البته در برخی مدل ها و برندها نیز امکان تنظیم دما وجود ندارد.
  • در هنگام استفاده از این فناوری باید مراقب باشید تا غذاها نسوزند.
  • برای حل این مشکل باید بالا سر غذای خود باشید تا وقتیکه به طبخ دلخواه رسید نوش جان کنید.

طریقه تنظیم برنامه اضافه کردن پخت در فر

طریقه تنظیم برنامه اضافه کردن پخت در فر به قرار زیر است:

  • این قابلیت در همه دستگاه ها وجود ندارد.
  • کارکرد این فناوری در این است که اگر متوجه شدید زمان تنظیم شده برای پخت غذا کم است، به آن اضافه نمایید.
  • همچنین می توانید با استفاده از آن حرارت را نیز دوباره تنظیم کنید.

تنظیم دکمه گرم کن (warm ) در راهنمای تنظیم فر

تنظیم دکمه گرم کن (warm ) در فر به شرح زیر است:

  • وقتی نیازی به پخت غذا ندارید، می توانید از گزینه وارم استفاده کنید.
  • این دکمه به شما کمک می کند تا غذاها را در داخل فر گرم کنید.
  • البته گرمای ایجاد شده برای پختن کافی نخواهد بود.
  • هنگامیکه غذا داخل فر پخته میشود، دکمه گرم کن از دمای فر برای گرم نگه داشتن غذا استفاده میکند، بنابراین بعد از چند دقیقه که دما پایین تر آمد میتوانید استفاده کنید تا شرایط بهتری داشته باشد.

نحوه استفاده از تنظیمات تمیز کردن فر (clean)

تنمیز کردن و نظافت فر امری اساسی و مهم است و به همین دلیل هم در بخش از راهنمای تنظیم فر برقی و فر گازی به  آموزش شیوه تمیز کردن سطح فر با استفاده از تنظیمات دستگاه می پردازیم.

  • در فرهای مدرن و امروزی، فناوری وجود دارد که دستگاه با استفاده از آن خود را تمیز می نماید.
  • این فناوری را می توانید با دکمه کلین (Clean) در فر اجاق گاز راه اندازی نمود.
  • با زدن این دکمه فر شروع به کار کرده و با دمای بالا و در زمان مناسب داخل دستگاه را تمیز می نماید.
  • این فرایند معمولا حدود 3 ساعت زمان میبرد.
  • تمام ذرات باقیمانده غذا با این فناوری از بین می روند.
  • بعد از اتمام کاز اجازخ دهید تا محیط داخل سرد شود.
  • در انتها خاکسترهای باقیمانده را با دستمال مرطوب تمیز نمایید.

توجه نمایید که اگر از دکمه تمیز کردن فر استفاده میکنید، پنجره ها را باز نمایید تا بوی ناشی از سوختگی شما را آزار ندهد.

نتیجه گیری از مقاله راهنمای تنظیم فر برقی و گازی

نتیجه گیری از مقاله راهنمای تنظیم فر برقی و گازی به شرح زیر است:

  • در این مطلب شما با دکمه ها و برنامه های فر برقی و گازی و نحوه تنظیم آنها آشنا شدید.
  • این راهنما می توانید شرایط استفاده از فر گازی و برقی را برای شما به بهینه ترین حالت برساند.
  • توصیه میشود بعد از هر بار پخت در فر درب آن را باز بگزارید تا بوی آن خارج شود.
هوم کارا

هوم کارا

هوم کارا با چندین سال سابقه درخشان در زمینه ارائه خدمات پس از فروش و تعمیرات لوازم‌خانگی به معتبرترین برندهای روز دنیا به میزان گسترده‌ای از تجربه و دانش دست پیداکرده است و قصد دارد با کمک گرفتن از پلتفرم خود خدمات سرویس، نگهداری و تعمیرات لوازم‌خانگی را با داشتن متخصصین دوره‌ دیده در سریع‌ترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت ارائه نماید.

درخواست تعمیرات و نصب فوری

سایر مطالب وبلاگ هوم کارا

لت بسته نشدن درب یخچال

علت بسته نشدن درب یخچال

از رایج‌ترین مشکلات گزارش شده، بسته نشدن درب یخچال است. این مسئله باعث بروز مشکلاتی می‌شود. این موارد عبارتند از: فساد مواد غذایی درون یخچال، آسیب به کمپرسور یخچال، برفک

مطالعه مقاله »